تحولات منطقه

وزیر آموزش و پرورش از آماده‌سازی گسترده امکانات این وزارتخانه برای میزبانی از زائران رهبر شهید خبر داد و اعلام کرد که بیش از ۵ هزار مدرسه و حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار کلاس درس در سراسر کشور برای پذیرش و اسکان زائران تجهیز شده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش: ۵ هزار مدرسه آماده پذیرش زائران رهبر شهید است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در آیین وداع فرهنگیان و دانش‌آموزان شهر تهران با رهبر شهید، با اشاره به فضای حاکم بر کشور اظهار کرد: شرایط این روزها به گونه‌ای است که نیازی به توصیف نیست و حال و هوای مردم خود گویای عمق اندوه و تأثر جامعه است.

وی با بیان اینکه ملت ایران روزهای دشواری را سپری می‌کند، گفت: حضور گسترده و پرشور مردم در مراسم‌های وداع و تشییع، به‌ویژه از روز گذشته در مصلی، نشان‌دهنده ارادت و دلبستگی عمیق آنان است.

کاظمی با اشاره به سنگینی این ضایعه افزود: فقدان رهبر شهید برای مردم ایران بسیار تلخ و غیرقابل تصور است و این اندوه به آسانی جبران نخواهد شد. وی ضمن محکوم کردن عاملان این جنایت، از خداوند خواست انتقام خون شهدا را از ظالمان بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین حضور گسترده مردم در مراسم تشییع را رخدادی کم‌نظیر توصیف کرد و گفت: این حضور باشکوه، پاسخی روشن به دشمنان خواهد بود و صحنه‌هایی ماندگار در تاریخ کشور به ثبت خواهد رساند.

وی با قدردانی از حضور فرهنگیان و دانش‌آموزان در این آیین، اظهار کرد: جامعه فرهنگی کشور با حضور خود بار دیگر بر پایبندی به آرمان‌های انقلاب و شهدا تأکید کرد و بر ادامه این مسیر با تمام توان پایبند خواهد ماند.

کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی گسترده آموزش و پرورش برای خدمت‌رسانی به زائران خبر داد و گفت: از روزهای گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های این وزارتخانه انجام شده است.

وی تصریح کرد: در سراسر کشور بیش از ۵ هزار مدرسه و حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار کلاس درس برای پذیرش و اسکان زائران رهبر شهید آماده شده و همکاران آموزش و پرورش در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی، خدمات لازم را به زائران ارائه خواهند کرد.

وزیر آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد که این حضور گسترده مردمی، جلوه‌ای از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش بگذارد و پیام روشنی به دشمنان کشور منتقل کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha